Los Angeles: 14 Decembrie 2018
Numele lăcașului de cult
Parohia Cămineasca 
Adresa
com Schitu, jud. Giurgiu 
Suma necesară
$ 30,000
Suma primită
$ 0
Comentariu
În data de 21 aprilie 2003 în jurul orei 23.30, la biserica parohială cu hramul ,,Sfântul Ierarh Nicolae” a izbucnit un incendiu ce a distrus acoperișul, turla, pictura, tencuielile interioare și exterioare ale bisericii, ușile, ferestrele, mobilierul precum și majoritatea obiectelor de cult ce se găseau în sfânta biserică.

Din constatările pompierilor care au participat la stingerea incendiului, acesta a izbucnit ca urmare a unui scurt circuit la instalația electrică îmbătrânită a bisericii.

Biserica noastră a fost construită în anul 1835 și este monument istoric trecut pe lista ,, monumentelor și ansamblurilor de arhitectură ” la poziția 19 B 108. Deoarece cu ajutorul financiar al enoriașilor noștri , majoritatea pensionari de C.A.P., ne este imposibil să strângem fondurile necesare reconstrucției bisericii, facem apel la generozitatea dumneavoastră și nădăjduim că ne veți sprijini în această activitate.

PREOT STELIAN N. DUȚU 
Persoana de contact
pr.Dutu Stelian 
Telefon
0788690105 
Fax
 
E-mail
stelian.dutu@gmail.ro 

Nota*** Dacă doriți să faceți donație acestui lăcaș de cult vă rugăm să trimiteți un CEC cu suma pe care o puteți oferi pe adresa:
com Schitu, jud. Giurgiu
având beneficiar:
Parohia Cămineasca

Listare


© 2018 ViataCrestina.org. All rights reserved.