Rugãciuni

21 de Trepte

A douăzeci și una Treaptã

A douăzeci și una Treaptã

 • Ziua a douăzeci și una
  Viitorul și sfârșitul timpului

  Moto:  Dacă ați avea un dolar pentru orice predicție greșită despre sfârșitul lumii și le-ați pune cap la cap – vom putea spune că veți avea o mulțime de dolari. O dorință de a cunoaște viitorul generează linii telefonice psihice și seminarii futuriste, în speranța că ne putem controla destinul.
  Cu toate acestea, este nevoie doar de un dezastru natural pentru a ne reaminti că suntem deseori la mila evenimentelor neprevăzute. Un accident poate schimba pentru totdeauna cursul pe care l-am stabilit pentru noi înșine. Viitorul vine zilnic, gata sau nu.

  Vechiul Testament - Deuteronom - A Cincea Carte A Lui Moise
  Capitolul 18: Drepturile preoților. Vrăji. Mesia.

  21.

  De vei zice în inima ta: Cum vom cunoaște Cuvântul pe care nu-l grăiește Domnul? 

  22.

  Dacă prorocul vorbește în numele Domnului, dar Cuvântul acela nu se va împlini și nu se va adeveri, atunci nu grăiește Domnul Cuvântul acela, ci-l grăiește prorocul din îndrăzneala lui; nu te teme de el". 

  Vechiul Testament – Isaia
  Capitolul 46: Babilonul cade; Israel izbăvit de Domnul.

  9.

  Aduceți-vă aminte de vremurile străvechi, de la obârșia lor, că Eu sunt Dumnezeu și nu este un altul. Eu sunt Dumnezeu și nu este nimeni asemenea Mie! 

  10.

  De la început Eu vestesc sfârșitul și mai dinainte ceea ce are să se întâmple. Și zic: Planul Meu va dăinui și toată voia Mea o voi face! 

  Epistolele Sobornicești - A Doua Epistola Soborniceasca A Sfântului Apostol Petru
  Capitolul 3: Arderea lumii și înnoirea ei. Venirea pe neașteptate a lui Hristos. Cerurile cele noi. Greutatea înțelegerii unor lucruri din epistolele Apostolului Pavel.

  10.

  Iar ziua Domnului va veni ca un fur, când cerurile vor pieri cu vuiet mare, stihiile, arzând, se vor desface, și pământul și lucrurile de pe el se vor mistui. 

  NOUL TESTAMENT - SFÂNTA EVANGHELIE DUPA MATEI
  CAPITOLUL 25: Pildele celor zece fecioare și a talanților. Judecata viitoare.

  34.

  Atunci va zice Împăratul celor de-a dreapta Lui: Veniți, binecuvântații Tatălui Meu, moșteniți împărăția cea pregătită vouă de la întemeierea lumii. 

 • Versiunea PDF