Rugãciuni

Rugaciune catre Sfanta Ana, mama Sfintei Fecioare Maria

Sfântul Ioachim Si Sfânta Ana

Rugaciune catre Sfanta Ana, mama Sfintei Fecioare Maria

Rugaciune catre Sfanta Ana, mama Sfintei Fecioare Maria


  • Sfanta Ana, mama Sfintei Fecioare Maria, eu vin astazi la tine cu inima plina de veneratie. Tu esti o faptura privilegiata si preaiubita, caci pentru sfintenia vietii tale ai fost socotita vrednica sa fii mama Sfintei Fecioare Maria, care este binecuvantata intre toate femeile si Nascatoare a Cuvantului Intrupat.

    Plini de incredere in minunatele haruri pe care le-ai primit, te rog, o milostiva sfanta, sa binevoiesti a ma primi in numarul celor pe care ii ocrotesti in mod deosebit.

    Ia-ma sub puternica ta paza si dobandeste-mi de la Dumnezeu harul sa pot imita acele virtuti cu care tu ai fost inzestrata din plin. Ajuta-ma sa-mi recunosc pacatele si sa le plang cu amar, sa am o iubire inflacarata fata de Isus si Maria si sa-mi implinesc datoriile starii mele.

    Fereste-ma in viata de orice primejdie trupeasca si sufleteasca si fii de fata in clipa mortii mele, ca sa ajung in cer unde sa-l pot lauda impreuna cu tine pe Cuvantul lui Dumnezeu facut om in sanul fiicei tale, Sfanta Fecioara Maria. Amin.