Rugãciuni

Rugãciuni cãtre Sfântul Apostol Iuda Tadeu

Sfântul Apostol Iuda Tadeu

Rugãciuni cãtre Sfântul Apostol Iuda Tadeu

Rugãciuni cãtre Sfântul Apostol Iuda Tadeu

 • Preasfinte Apostol Iuda Tadeu, servitor credincios si prieten al lui Isus, numele trãdãtorului care l-a vândut pe indrãgitul Stãpân în mâinile dusmanilor Lui te-a facut sã fi uitat de multi. Dar Biserica te onoreazã si te invocã universal ca patron al cauzelor pierdute în situatiile cele mai disperate.
  Roagã-te pentru mine, care sunt asa de neajutorat si singur. Foloseste-ti te rog darul special primit de a aduce ajutor grabnic acolo unde ajutorul este extrem de necesar. Ajutã-mã în aceastã nevoie mare, spre a primi ajutor si consolare din Rai în toate nevoile, problemele si suferintele si mai ales (spune cerinta ...) spre a-l binecuvânta pe Dumnezeu impreunã cu tine si cu toti alesii în vesnicie.
  Îti promit, o fericite Sfinte Iuda Tadeu, sã nu uit de aceastã binefacere, sã te preamãresc întotdeauna ca patronul meu special si puternic, si sã încurajez si pe altii sã-ti fie devotati. Amin.

  Sfinte apostole Iuda Tadeu, slujitor credincios, ucenic si prieten al lui Isus, Biserica te cinsteste si te cheama pretutindeni in ajutor, in mod deosebit in situatiile cele mai grele, cand nu se intrevede nici o rezolvare.
  Roaga-te pentru mine caci sunt atit de singur si neajutorat. Foloseste puterea care ti s-a dat de a interveni grabnic atunci cand totul pare pierdut; da-mi ajutor in toate nevoile, necazurile si suferintele vietii si mai ales in aceasta stramtorare in care ma aflu acum ..., ca sa-l laud pe Dumnezeu impreuna cu tine si cu toti sfintii in vecii vecilor.
  Nu voi uita, sfinte Iuda Tadeu, binefacerile tale, ci iti voi fi pururi recunoscator, cinstindu-te ca pe aparatorul meu iubit. Amin.