Los Angeles: 24 Februarie 2020
CARTE DE RUGĂCIUNI:

RUGĂCIUNEA DE MIERCURI

Doamne Atotputernice și Atotândurate! îmi aduc aminte că Te-ai născut Om din Sfânta Fecioară în peștera și ai fost vândut cu treizeci de arginți de ucenicul cel vicelan, ca să ne răscumperi pe noi, păcătoșii, de sub puterea diavolului. Pentru aceasta, Te rog, îndură-Te de mine, vânzătorul!

Primește, Doamne, această mică a mea rugăciune, și umilită a mea voință, că mă întristez pentru că Te-am întristat, și mă amărăsc pentru că Te-am supărat fără de număr. La Tine, Prea Bunule Mântuitor, am toată speranța, și cred că Tu, care din iubire de oameni ai primit să fii vândut pentru noi, Te vei îndura și de mine acum, ca să mă mântuiești de chinurile cele de veci, și să mă învrednicești împărăției Tale.

Nu Te depărta de la mine, Doamne, și ajută-mi, ca în toate să fac voia Ta, și să nu Te mai răstignesc în toate zilele cu faptele mele cele păcătoase, nici să Te batjocoresc cu cugetele mele cele rele, precum făceau iudeii cei necredincioși în timpul Sfintelor Tale Patimi, ci ca femeia cea păcătoasă să-Ți spăl picioarele, cu lacrimile ochilor rnei, pentru ca să mă învrednicesc a auzi și eu din Gura Ta cea dulce; "Iertate să-ți fie păcatele.." Amin.


© 2020 ViataCrestina.org. All rights reserved.