Los Angeles: 27 Septembrie 2020
SFÂNTUL ANTON:

RUGĂCIUNE PRENTRU ÎNTOARCEREA CELOR ÎNSTRĂINATI DE FAMILIE

Dumnezeule vesnic, Creatorul cerului si al pământului, tu ai orânduit familia ca sub binecuvântarea ta oamenii să se simtă fericiti. Dar iată că păcatul i-a dezbinat pe cei dragi si i-a făcut să fie dusmanii propriei lor iubiri.

Însă tu ai milă de cei ruinati sufleteste si-i întorci la datoria lor. Sfântul Anton a primit de la tine acest dar, de a împăca familiile dezbinate si de a-i readuce pe copiii înstrăinati de familie. De aceea alerg la mijlocirea lui, pentru ca rugăciunea lui cucernică să sprijine slăbiciunea si nevrednicia mea.

Doamne, tu ai permis această dezbinare, poate pentru a mă face să văd că iubirea dintr-o familie este darul tău. Fă ca necazul care s-a abătut asupra familiei mele să-mi fie o învătătură si un îndemn ca să mă rog cu mai multă stăruintă de acum înainte pentru familia mea.

Priveste, Doamne spre familia mea dezbinată si adu înapoi pe (tatăl, sotul, copilul,...) meu pentru ca uniti din nou, să-ti putem sluji împreună aici pe pământ si la sfârsitul vietii noastre să fim uniti în cer. Amin.

© 2020 ViataCrestina.org. All rights reserved.