Los Angeles: 1 Octombrie 2020
SFÂNTUL ANTON:

RUGĂCIUNE PENTRU OBTINEREA UNUI SERVICIU

Sfinte Antoane, tu ai primit de la Dumnezeu darul de a-i ajuta pe cei nevoiasi si săraci, ajută-mă să-mi procur pâinea cea de toate zilele. Iată în ce greutăti mă aflu eu (si familia mea). Nu stiu ce să fac si încotro să mă îndrept. Faptele tale minunate au aruncat o rază de sperantă si în sufletul meu si mă îndeamnă să alerg la mijlocirea ta.

Stiu că Dumnezeu, care orânduieste toate, cunoaste starea mea, dar nu sânt vrednic să apar în fata lui. De aceea cer sprijinul tău. Vin cu toată încrederea la tine, Sfinte Antoane! Ai milă de mine (si de familia mea). Luminează mintea si miscă inima celor mai mari ca să ia o hotărâre bună în situatia mea: fă-i să înteleagă greutătile în care mă zbat eu (si familia mea).

Locul de muncă potrivit înseamnă pentru mine câstigarea celor necesare existentei mele (si a familiei). De aceea te rog ajută-mă să găsesc un serviciu potrivit, ca să trăiesc cinstit din munca mea. Nădăjduiesc că mă vei ajuta. Voi stărui în această rugăciune până când ea se va împlini. Amin.

© 2020 ViataCrestina.org. All rights reserved.