Los Angeles: 27 Septembrie 2020
SFÂNTUL IOACHIM SI SFÂNTA ANA:

RUGACIUNE CATRE SFANTA ANA, MAMA SFINTEI FECIOARE MARIA


Sfanta Ana, mama Sfintei Fecioare Maria, eu vin astazi la tine cu inima plina de veneratie. Tu esti o faptura privilegiata si preaiubita, caci pentru sfintenia vietii tale ai fost socotita vrednica sa fii mama Sfintei Fecioare Maria, care este binecuvantata intre toate femeile si Nascatoare a Cuvantului Intrupat.

Plini de incredere in minunatele haruri pe care le-ai primit, te rog, o milostiva sfanta, sa binevoiesti a ma primi in numarul celor pe care ii ocrotesti in mod deosebit.

Ia-ma sub puternica ta paza si dobandeste-mi de la Dumnezeu harul sa pot imita acele virtuti cu care tu ai fost inzestrata din plin. Ajuta-ma sa-mi recunosc pacatele si sa le plang cu amar, sa am o iubire inflacarata fata de Isus si Maria si sa-mi implinesc datoriile starii mele.

Fereste-ma in viata de orice primejdie trupeasca si sufleteasca si fii de fata in clipa mortii mele, ca sa ajung in cer unde sa-l pot lauda impreuna cu tine pe Cuvantul lui Dumnezeu facut om in sanul fiicei tale, Sfanta Fecioara Maria. Amin.


© 2020 ViataCrestina.org. All rights reserved.