Los Angeles: 27 Septembrie 2020
SFÂNTUL APOSTOL IUDA TADEU:

RUGĂCIUNI CĂTRE SFÂNTUL APOSTOL IUDA TADEU

Preasfinte Apostol Iuda Tadeu, servitor credincios si prieten al lui Isus, numele trădătorului care l-a vândut pe indrăgitul Stăpân în mâinile dusmanilor Lui te-a facut să fi uitat de multi. Dar Biserica te onorează si te invocă universal ca patron al cauzelor pierdute în situatiile cele mai disperate.
Roagă-te pentru mine, care sunt asa de neajutorat si singur. Foloseste-ti te rog darul special primit de a aduce ajutor grabnic acolo unde ajutorul este extrem de necesar. Ajută-mă în această nevoie mare, spre a primi ajutor si consolare din Rai în toate nevoile, problemele si suferintele si mai ales (spune cerinta ...) spre a-l binecuvânta pe Dumnezeu impreună cu tine si cu toti alesii în vesnicie.
Îti promit, o fericite Sfinte Iuda Tadeu, să nu uit de această binefacere, să te preamăresc întotdeauna ca patronul meu special si puternic, si să încurajez si pe altii să-ti fie devotati. Amin.

Sfinte apostole Iuda Tadeu, slujitor credincios, ucenic si prieten al lui Isus, Biserica te cinsteste si te cheama pretutindeni in ajutor, in mod deosebit in situatiile cele mai grele, cand nu se intrevede nici o rezolvare.
Roaga-te pentru mine caci sunt atit de singur si neajutorat. Foloseste puterea care ti s-a dat de a interveni grabnic atunci cand totul pare pierdut; da-mi ajutor in toate nevoile, necazurile si suferintele vietii si mai ales in aceasta stramtorare in care ma aflu acum ..., ca sa-l laud pe Dumnezeu impreuna cu tine si cu toti sfintii in vecii vecilor.
Nu voi uita, sfinte Iuda Tadeu, binefacerile tale, ci iti voi fi pururi recunoscator, cinstindu-te ca pe aparatorul meu iubit. Amin.


© 2020 ViataCrestina.org. All rights reserved.